Detaljerna bidrar till helheten!

© Lindísima - Linda Broström

Naturligtvis är människorna och kärleken det viktigaste vid ett bröllop, oavsett när och hur det hålls, men visst bidrar alla detaljer till att skapa en viss stil och känsla! Jag älskar att fånga alla de små sakerna och sådant och en massa annat kan man hitta inspiration till genom att kika igenom en massa tidigare bröllopsbilder. Just dessa kommer från Linas och Bens bröllop på Häringe slott i juli 2013. Välkommen in på min egen sida!

/Linda

Regniga bröllop

© Lindísima - Linda Broström

Jag tror att många brudpar oroar sig för att det ska regna på deras bröllopsdag och det kan kanske vara skönt att läsa att även om så skulle bli fallet så behöver det inte påverka bilderna negativt! En professionell bröllopsfotograf har sannolikt upplevt allt som går att uppleva redan i väderväg så se till att ni håller humöret uppe så håller fotografen koll på resten. Här är en bild från ett mycket regnigt bröllop sommaren 2012 och på min hemsida finns bilder från alla väder och säsonger!

/Linda

Bröllopsmode av bröllopsfotograf Lindísima

© Lindísima - Linda Broström

Alla vi i nätverket fotograferar ju en massa härliga riktiga brudpar varje år men ibland får jag andra typer av par framför kameran också! I det här fallet är det ett modellpar som "var tillsammans" under en modefotografering för bröllopstidningen Allt om Bröllop. Hela reportaget och mer bilder finns i det nummer som finns i butik just nu! Kika också gärna in på min hemsida för att se en massa äkta kärlekspar!

/Linda

Högaktuella publiceringar - vi finns nu i två tidningar

© Lindísima - Linda Broström© Smallpigart - Anna Roström

Just nu är både Anna Roström (Smallpigart) och jag (Lindísima) publicerade i fototidningar och det är förstås superroligt! Spring i väg och köp Kamera & Bild och Fotosidan Magasin om ni vill läsa mer om Annas bröllopsbilder och mina boudoirfotograferingar!

Linda

Norskt bröllop i Stockholm

© Lindísima - Linda Broström

Vi bröllopsfotografer i nätverket åker land och rike runt och utomlands för att fotografera bröllop men ibland kommer det också brudpar långväga ifrån för att gifta sig här! Nu kanske man inte kan säga att Norge är så långt iväg men det var i alla första gången det här härliga brudparet och deras familjer besökte Stockholm. Vi säger välkommen hit!

Linda

Mjuka boudoirbilder inför bröllopet

© Lindísima - Linda Broström

Ett bröllop är fyllt av tankar kring klänning, skor, hårdekorationer, smycken och en massa andra detaljer. Så, varför inte skala av allt det yttre och ta tillfället att fotografera dig som du är, utan en massa puffande här och där? Det kan bli en egoboost som inte liknar något annat och kanske också en liten överraskning till någon speciell? Jag fotografera mycket boudoirbilder och de som kommer till mig brukar lämna mig med ett leende på läpparna!

/Linda