Bröllopsmode av bröllopsfotograf Lindísima

© Lindísima - Linda Broström

Alla vi i nätverket fotograferar ju en massa härliga riktiga brudpar varje år men ibland får jag andra typer av par framför kameran också! I det här fallet är det ett modellpar som "var tillsammans" under en modefotografering för bröllopstidningen Allt om Bröllop. Hela reportaget och mer bilder finns i det nummer som finns i butik just nu! Kika också gärna in på min hemsida för att se en massa äkta kärlekspar!

/Linda

Mjuka boudoirbilder inför bröllopet

© Lindísima - Linda Broström

Ett bröllop är fyllt av tankar kring klänning, skor, hårdekorationer, smycken och en massa andra detaljer. Så, varför inte skala av allt det yttre och ta tillfället att fotografera dig som du är, utan en massa puffande här och där? Det kan bli en egoboost som inte liknar något annat och kanske också en liten överraskning till någon speciell? Jag fotografera mycket boudoirbilder och de som kommer till mig brukar lämna mig med ett leende på läpparna!

/Linda

Mexico möter Sverige vid bröllop i svart och vitt

© Lindísima - fotograf Linda Broström

Den sista lördagen i juni var det äntligen dags för bröllopet mellan Danel och Jonathan och jag såg fram emot att få följa dem under hela dagen, från morgonen till dess de svängde runt på dansgolven efter midnatt. Dagen inleddes på Berns hotell och gick sedan vidare till Gärdet för fotografering, Katolska kyrka vid Kungsträdgården och Atrium, Nationalmuseum. På min egen blogg/hemsida finns bilder från hela dagen som ni kan hitta via den här direktlänken!

Linda

Bröllop i Varberg

© Erika Gerdemark Photography

Det här är en favoritbild som ligger mig varmt om hjärtat. Chrisitan & Ana Gabriela gifte sig i Varberg 2010 och hade sin fest på Varbergs fästning. Slöjor är inte bara romantiska utan kan också bli väldigt effektfulla på bild. Som bröllopsfotograf älskar man dem!

Erika

bröllopsfotografer på inspirationsresa

Det har blivit en tradition, att varje vår packa en väska och ge oss iväg på en inspirationsresa tillsammans innan bröllopssäsongen kickar igång på riktigt (och vi alla drunknar i jobb). ;) Förra året begav vi oss till Köpenhamn och boostade oss på Louisiana, i år åkte vi ut till Lieselott's underbara stuga i skärgården för tre packade dagar. Från morgon till kväll sitter vi och pratar om allt mellan himmel och jord som berör bröllopsfotografering - hur vi kan utvecklas individuellt och tillsammans för att bli ännu bättre bröllopsfotografer, delar med oss om misstag så de andra inte behöver gå i samma fallgrop och framgångar för att vi alla ska kunna ta del av dem. Vi pratar bröllopstrender, analyserar föregående år, spåna idéer, vädrar tankar och såklart fotograferar varandra som tokar. ;) Vi är alla ense om att ett nätverk som vårt är helt ovärderligt, både för oss och våra kunder, och att det är tusen gånger bättre att jobba med varandra istället för mot varandra!

Många saker är på g, varav en av dem är att väcka liv i vår fina hemsida! Som ni ser har den fått en liten ansiktslyftning, bloggen har fått en mer central roll och en ny fin bild på oss. Så kika in snart igen för att kolla in fler inlägg och tills dess kommer här ett iPhone-bildregn från vår resa!

/Alicia