Bröllopsfest natten lång!

Ett bröllop kan innebära en ruskig massa glada människor, god mat och dryck, musik som får dig att vilja hoppa och studsa och känslor som inte liknar något annat! När Johanna och Mårten gifte sig i Visby i slutet av april var det precis så och partyt var fantastiskt! Jag har precis levererat sisådär 1 600 bilder till brudparet och under nästa vecka ska jag få upp ett låååångt blogginlägg på min egen blogg så glöm inte att kika in där några gånger här snart! Till dess får ni ett litet smakprov av feststämningen här :-).

Bilden ovan är tagen av min assistent Mats Guting, nästan exakt i samma ögonblick som jag från andra sidan av rummet fångade här brudgummen lyfter upp sin brud! Ett tillfälle men två bilder, se min bild precis nedan.

© Lindísima - fotograf Linda Broström