Fotografering inför bröllop

© Nordica Photography

Porträttfotografering, införfotografering, förlovningsfotografering. Kärt barn har många namn. I ett försök att utveckla konceptet och göra parfotograferingar inför bröllop lite mera personliga, startade vi för ett tag sen det vi kallar Document You. Document You är fotosessioner i journalistisk stil där par dokumenteras i sina egna miljöer, vad och var det än må vara. Vi dokumenterar det de gör tillsammans, istället för att enbart ta trevliga bilder i en fin park.

Se fler bilder och läs mer om våra Document You-sessioner här. Och för ytterligare exempel, ta en titt här, här och här.

/Jakob & Cole


Välkomna Nordica Photography!

Vi är superglada att äntligen kunna få göra det officiellt - Nordica Photography har anslutit sig till nätverket! Efter att ha nyligen flyttat sin verksamhet från Vancouver till Sverige har de en självklar plats hos oss.

Nordica som består av svenske Jakob Granqvist och kanadensaren Cole Roberts kommer att komplettera oss fantastiskt bra med sin stil och sitt sätt att berätta i bilder. Det jobbar mestadels med internationella kunder och har blivit utnämnda till “Rising Stars of Wedding Photography” av den ansedda amerikanska tidningen Rangefinder och 2013 var de bland bröllopsbloggen Junebug Weddings “World’s Best Wedding Photography”. Deras grymma bröllopsbilder hittar du här.

Återigen välkomna Nordica, vi ser fram emot att driva nätverket vidare tillsammans med er!

/Anna, Linda, Jenny, Alicia, Erika